Jupiter i Tvillingarna just nu! Bättre sent än aldrig! :)

jupiter_gany

Skam på mig som ännu inte har skrivit något om att Jupiter lycko- och expansionsplaneten numero uno befinner sig i Tvillingarnas tecken just nu! Så alla tvillingar kan ju nu höra upp extra!
Jupiter i sin bana runt solen uppehåller sig i tvillingarnas i över ett år!
Från ca Juli 2012 till Juli 2013. Gasjätten har alltså befunnit sig där redan ett tag…vilket dem flesta tvillingar bör ha känt av.
Jupiters påverkan av våra medvetanden är den av Expansion – av medvetandet, flyt, tur, tillväxt, generositet, och bara allmän lycka! Jupiter vill att vi ska lära oss mer och växa som människor. När en planet passerar genom ett tecken så färgas egenskaperna hos planeten av det tecken som den passerar. Sånt som alla har tur med just nu är alltså typiska tvillingegenskaper och områden som tvillingarna styr över. Det blir förstås enklare för en renodlad tvilling att ta tillvara dessa energier i omlopp men även en av ett annat tecken kan ta tillvara på dessa positiva energier genom att hänge sig åt lite tvillingleverne ;)
Vad står då tvillingarna för? Tvillingarna är ett lufttecken – Var mentalt öppen och mottaglig, äventyrlig, om bara för små äventyr i vardagen. Med Jupiter i Tvillingarna är vi mer benägna att vilja vidga intellektet på olika sett. Vi vill se oss omkring, och kan nog inte vara stilla en längre stund!
Var social, mingla, var nyfiken på andra människor, släpp loss och var så fördomsfri du bara kan! – Då använder du dig av Jupiter i Tvillingarna och du kan attrahera mycket tur och flyt.
Den typiska tvillingen är glad, positiv, har lätt för att ta olika sorters människor, brukar inte döma utan snarare få den mest svåre att känna sig väl till mods 
Tvillingarna styr också allt som har med kommunikation att göra, så alla som jobbar med kommunikation på något sett bör ha extra flyt just nu. Sångare, skribenter, säljare, media…dessa är turområden just nu. På dessa områden är det alltså lättare att expandera just nu, för att förtydliga. Eller bara ”Speak your mind!” Säg det du alltid velat säga och du kanske får turen med dig!
Med dessa energier i omlopp är vi alla mer benägna att tro på intellektet och inte känslorna. Eftersom tvillingarna är ett mycket rationellt tecken och alltså inte så känslostyrt.
Att Almateleskopet i Chile invigdes för ett par veckor sedan var ingen slump skulle jag påstå. Världens kraftfullaste teleskop som kan se miljontals år tillbaka i tiden, hur galaxerna skapades osv…snacka om expansion av medvetande!! Också i ett tvillingområde- forskning och teknik. Teleskopet är banbrytande och forskarvärlden väntar nu spänt på vad detta teknikfenomen kommer att bidra med!
På Astrologispråk heter allt detta att ”Jupiter gör transit genom tvillingarna”  Därav valde jag också att döpa min blogg till ”Jupiters place” eftersom jag är tvilling 
Hej så länge!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s